email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Silueta Studio osnovan je 2005. godine i od svog početka je prilagođen potrebama moderne žene.

Studio je zamišljen kao mala oaza mira i relaksacije, gdje se klijentice mogu opustiti od napornog tempa života uz opuštajuće egzotične i tradicionalne masaže. Misao vodilja pri kreiranju svega što naš centar za ljepotu i zdravlje  jest je prilagodba potrebama žene.

Osim ciljanih programa za oblikovanje i mršavljenje, u ugodnom i toplom ambijentu našeg centra ljepote i uz stručno vodstvo, svaka žena postići će svoj cilj, bio on obnova duha i tijela ili isljučivo ciljano vježbanje u svrhu mršavljenja ili održavanja kondicije.

Silueta Studio centar za ljepotu i zdravlje razlikuje se od ostalih po tome što svoje tretmane prilagođuje svakoj ženi poimence. Naime, tretmani započinju detaljnim pregledom tijela uz nutricionističko savjetovanje te odabirom ciljanih programa koji će dati maksimalan i dugotrajan rezultat u gubljenju kilograma, oblikovanju tijela i otklanjanju ostalih nesavršenosti.

Naš centar za zdravlje i ljepotu  izdvojen je iz gradske vreve i prometne gužve, te bi zato kao posebnu prednost lokacije istaknuli nepostojanje problema vezanih za parkiranje i to u bilo koje doba dana. Termine za tretmane prilagođavamo vama, te ih vi sami određujete prema svom rasporedu, niste ovisni o grupi, treneru ili bilo čemu drugome.  Mi se prilagođavamo Vama i Vašim potrebama.

Paleta programa i usluga koje nudimo raznolika je i široka; na jednom mjestu možete obaviti kompletne tretmane mršavljenja, opuštanja, njege i relaksacije, kao i kozmetičke tretmane depilacije, uređivanja noktiju i pedikure, te smo uvjereni da ćete među tretmanima koje nudimo pronaći nešto što će Vam uljepšati dan.

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!