email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge

Shellac trajni lak

Shellac tehnologija sa svojim aktivnim hranjivim supstancama koje su dodane u lak hrani, vlaži nokat i štiti ga od bilo kakvih oštećenja. Lak se jednostavno nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantira visoki sjaj dva tjedna, moguće ga je aplicirati na gel te se vrlo lako uklanja.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija pruža nekiruršku proceduru čišćenja kože koristeći sterilne dijamantne nastavke za brušenje keratinskog sloja kože te vakum koji usisava prljavštine i mrtve stanice. Ovaj postupak uklanja kožne krhotine, nesavršenosti, bore i neželjene pigmentacije na koži.

Perfect Lash polutrajne ekstenzije

Perfect Lash umjetne trepavice izrađene su od umjetnih vlakana koje osiguravaju prirodan osjećaj i izgled. Osiguravaju prirodan izgled kao da su zaista vaše. Jedna od prednosti ugradnji umjetnih trepavica je to što vam više neće biti potrebna maskara. Nisu osjetljive na vodu, znoj i suze te ste sugurni da ih nećete oštetiti tijekom plivanja, tuširanja ili vježbanja.

Depilacija

Depilacija tj. otklanjanje dlačica je jedna od najprisutnijih tretmana u kozmetičkim salonima. Vršimo depilaciju sa toplim voskom tj. patronama i pomoću šečerne paste.

Pedikura

Osnovna zadaća pedikure je zaštita stopala i noktiju, te sprječavanje traumatskih promjena na njima.

Umjetni nokti

San većine žena su dugi, čvrsti i zdravi nokti. Neke ih imaju prirodno takve, no većina mora posegnuti za nečim što će poboljšati i uljepšati njihove prirodne.

Manikura

Njegovane ruke i nokti važan su dio čovjekova izgleda.

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!