email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Naš centar, uslijed povećanog obujma posla i unapređenja poslovanja, je u stalnoj potrazi za kvalitetnim i motiviranim zaposlenicima koji će svojom otvorenošću prema novim iskustvima, sklonosti timskom radu, ljubaznosti, komunikativnosti i pedantnosti doprinjeti razvoju još bolje usluge našim klijentima.

 

OTVOREN NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO:

Pedikerka/Kozmetičarka

Tražimo djelatnicu za rad na poslovima pedikure, manikure i čišćenja lica. Nudimo stalan radno posao s probnim rokom od 3 mjeseca, uz fiksnu + varijabilnu plaću. Moguć dogovor na pola radnog vremena ili puno radno vrijeme. Potrebno minimalno 2 godine radnog iskustva.

 

Smatrate li da svojim kvalitetama udovoljavate navedenim kriterijama i želite postati dio našeg tima, molimo vas da svoju molbu za posao i životopis pošaljete na e-mail adresu: silueta.info@gmail.com.

Zahvaljujemo na vašem interesu!

 

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!