email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela

Anticelulitni programi i masaže

Pogledajte ponudu naših anticelulitnih tretmana.

Detoksikacijski programi

Da bismo očistili svoj organizam i vratili pH vrijednosti organizma u normalu provodimo tretman detoksikacije, odnosno čišćenja organizma.

Med Contour

Med Contour je novi, specijalno razvijeni ultrazvučni uređaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvučne frekvencije koju omogućuju DVIJE snažne glave ultrazvuka integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu.

Medicinske i opuštajuće masaže

Masaža je jedan od najlakših načina postizanja i očuvanja zdravlja. Masažom se koristimo za ublažavanje bolova,povećanja protoka energije, relaksaciju muskulature i stvaranje ravnoteže u organizmu, te isto tako i za opuštanje i stvaranje dobrog raspoloženja.

Sauna

U našoj infracrvenoj sauni tijelo je izloženo infra crvenim zrakama te dubinski zagrijava i mišićnu masu, olakšava vježbanje i sprečava mišićni umor.

Individualno ciljano vježbanje

Pomanjkanje tjelesne aktivnosti jedan je od bitnih čimbenika narušavanja zdravlja. Moderni način života stvara nam trajne posljedice kako na naše psihičko tako i fizičko zdravlje. Modernom čovjeku nedostaje kretanje, učestalo je pod stresom, pati od pretilosti, radi i živi u zagađenom okolišu, osuđen je na brz tempo, gužvu, buku.

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!