email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Vježbanje u zagrijanim kupolama

Pomanjkanje tjelesne aktivnosti jedan je od bitnih čimbenika narušavanja zdravlja. Moderni način života stvara nam trajne posljedice kako na naše psihičko tako i fizičko zdravlje. Modernom čovjeku nedostaje kretanje, učestalo je pod stresom, pati od pretilosti, radi i živi u zagađenom okolišu, osuđen je na brz tempo, gužvu, buku.

Cilj nam je proširiti svijest o ljudskim potrebama, gdje zdravlje predstavlja bogatstvo pojedinca s kojim tek treba naučiti raspolagati. Kretanje je preduvjet opstanka organizma, neophodno je tijekom cjelokupnog života i bitna je sastavnica zdravog načina života.
CILJANI PROGRAMI VJEŽBANJA:

  • za mršavljenje
  • za oblikovanje
  • za održavanje
  • pilates

Svi programi su ciljano prilagođeni starosnoj dobi i konačnom cilju, dakle gubitku centimetara i kilograma. Vježbe se izvode u zagrijanom ambijentu pod fiziološkom temperaturom i u trajanju do 30 min. Izvođenjem takvih vježbi ubrzavamo cirkulaciju krvnu i limfnu, samim time i metabolizam, povećava se dovod kisika u stanice te oslobađa tijelo stresa i napetosti.

Znanstveno je dokazano da enzimska aktivnost maksimalna na temperaturi od 37 stupnjeva, što je fiziološka temperatura ali zbog nakupina celulita i masnog tkiva tjelesna temperatura nije u cijelom tijelu ist.  Na kritičnim zonama spušta se i do 35 stupnjeva, što možete osjetiti stavite li dlan na bedro za razliku od recimo trbuha ili prsa. Zagrijavanjem ambijenta u kojem vježbamo izjednačujemo te razlike i vraćamo maksimalnu aktivnost enzima.

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!