email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica i nešto crvenih krvnih stanica. Stvara se u međustaničnom prostoru tkiva i prenosi otpadne tvari i bjelančevine te neprestano kruži tijelom.

Limfnom drenažom potiče se optok limfe u tijelu i tako ubrzava otplavljivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma. Kolajući cijelim tijelom, odnosi otpadne tvari i odlaže ih u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filtri. Tijekom tretmana stimuliraju se upravo te zone (točke) kako bi se ubrzao optok. Može se izvoditi ručno ili pomoću aparata za limfnu drenažu.

Aparatna limfna drenaža

Aparatna limfna drenaža učinkovitija je od ručne limfne drenaže po tome što kod aparatne ne postoji mogućnost propusta i greške. U Silueta Studio centru za ljepotu i zdravlje, služimo se  Green Presso 8 hlačama, te se preporuča 10 tretmana kako bi se uspješno eliminirao višak vode i toksina u tijelu te pospješilo smanjenje celulita.

Ručna limfna drenaža

Ručna limfna drenaža je lagana ritmična masaža u kojoj maser koristi niz specijaliziranih i nježnih ritmičnih tehnika pritiska rukama kako bi se pokretala koža u pravcu toka limfe. Kad limfne žile ne funkcioniraju optimalno, zbog začepljenja, opada tjelesni imunitet, što može rezultirati nizom oboljenja poput alergija, glavobolja, upala sinusa, čestih infekcija i pada energije.
Ručna limfna drenaža pomaže u otklanjanju tih zastoja i obnavlja limfni sustav u normalno funkcionalno stanje. Također pomaže u radu živčanog sustava, snizuje krvni tlak, smanjuje stres i poboljšava san. Pokazala se vrloučinkovitom u liječenju bolesti poput edema, začepljenja sinusa, nadutosti, migrenskih glavobolja i reumatičnog artritisa.
Također pridonosi bržem izliječenju lomova, istegnutih ligamenata, uganuća i smanjuje bolove. Manualna limfna drenaža se također koristi za liječenje problema sa kožom poput akni, za zaliječenje rana i opeklina, za smanjenje ožiljaka i strija, te za uklanjanje celulita. Ima duboko opuštajući učinak na živčani sustav i odlična je za oslobađanje od stresa.

Smatra se učinkovitijom od aparativne limfne drenaže zbog individualnog pristupa, a moguće ju je primjeniti na cijelom tijelu ili samo kritičnim dijelovima, te licu.

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!