email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Njegovane ruke i nokti važan su dio čovjekova izgleda. Najčešće predstavljaju prvi ili jedan od prvih dodira s drugim ljudima. Izložene tuđim pogledima, puno govore o nama samima i otkrivaju koliko vremena posvećujemo sebi i svome izgledu. Ruke su najviše izložene različitim štetnim utjecajima, a i čestim pranjem s površine se skida zaštitni hidrolipidni sloj, te dolazi do povećanja pH vrijednosti kože čime se smanjuje otpornost prema mikroorganizmima. Rezultat toga je pojačan gubitak vlage, isušivanje i pucanje. Zato je važno svakodnevno ih njegovati i time im vratiti vlagu i masnoću.

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!