email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Smart grupu čini škola stranih jezika za djecu i odrasle, program za djecu Smart kids (igraonica), usluge prijevoda i lekture, Business program za tvrtke i Edu program edukacija za tvrtke, djecu i odrasle.

Smart Grupa klijenticama Studija Silueta nudi 10% popusta na tečajeve stranih jezika, 15% popusta  na usluge Smart Edu te GRATIS  prostoriju za roditelje (party za roditelje!)

Smart škola stranih jezika posluje od 2006. godine, a dio je Smart grupe zadužen za poduku stranih jezika za sve uzraste: općeg i poslovnog stranog jezika, pripreme za međunarodno priznate certifikate, hrvatski za strance, pripreme za maturu i poduku te jezično savjetovanje.

Iskusni tim predavača, profesora i izvornih govornika specijaliziran je za različita područja, a jamstvo kvalitete dugogodišnje je iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata s kojima surađujemo dugi niz godina. Vaše zadovoljstvo naša je primarna zadaća! Našu stručnost i kvalitetu potvrđuju razni certifikati i članstva u uvaženim organizacijama poput ISO 9001:2008, British Council Addvantage Programa, Zajednice za strane jezike (HGK) i HUPE-a. Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Tijekom višegodišnjeg rada na području poduke stranih jezika i iskustva razvili smo „Smart metodu“ s naglaskom na kvaliteti, motivaciji, raznolikosti te aktivnoj komunikaciji na stranom jeziku već od samog početka. Rad stručnog tima mladih profesora redovito se prati i usavršava kroz svjetski provjerene programe edukacija. U manjim skupinama od najviše deset polaznika prati se napredak svakog polaznika i omogućuje aktivno i ravnopravno sudjelovanje u nastavnom procesu što rezultira bržim i kvalitetnijim napredovanjem. Nastavni procesi su u skladu s najsuvremenijim trendovima podučavanja, a u samoj se nastavi koristi suvremena tehnologija kao i udžbenici renomiranih stranih izdavača.

Više o Smart Grupi na www.smart-jezici.hr i www.smart-kids.info

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!