email: | tel: 01/ 387 35 36
Radnim danom: 09:00 - 21:00 | Subotom: 08:00 - 13:00

Lah Perfect umjetne trepavice izrađene su od poliesterskih vlakana koje osiguravaju prirodan osjećaj i izgled. Lash Perfect su zaobljene i veličinom osiguravaju prirodan izgled kao da su zaista vaše.

Postupak ugradnje ekstenzija traje između 60 i 180 minuta. Jednom ugrađene, trepavice traju do 2 mjeseca s potrebnim nadogradnjama svaka 2 do 4 tjedna. Prirodne trepavice otpadaju u prosjeku svakih 60 do 90 dana, koliko im treba da izrastu. U momentu ugradnje trepavica, svaka od vaših prirodnih trepavica nalazi se u različitom razdoblju rasta. Nadogradnjama se zamjenjuju trepavice koje su dovršile svoj stadij.

Jedna od prednosti ugradnji umjetnih trepavica je to što vam više neće biti potrebna maskara. Nisu osjetljive na vodu, znoj i suze te ste sugurni da ih nećete oštetiti tijekom plivanja, tuširanja ili vježbanja.

– polutrajne trepavice koje traju do 2 mjeseca

– prirodan osjećaj i izgled

– bezbolan postupak ugradnje koji traje od 60 do 180 minuta

– vodootporne: sigurno tuširanje i plivanje

– deblje i duže trepavice bez potrebe nanošenja maskare

Silueta studio

Usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela Kozmetičke usluge Med Contour

Silueta Studio nudi usluge mršavljenja i preoblikovanja tijela uz Med Contour

Med Contour je novi specijalno razvijeni ultrazvucni uredaj koji kombinira djelovanje niske i visoke ultrazvucne frekvencije.
Med Contour je trenutno jedini ultrazvucni uredaj na svijetu koji ima FDA odobrenje.Zahvaljujuci svojoj posebnoj tehnologiji postize puno vecu dubinu tretiranja i penetracije ,takoder omogucuje najvisi stupanj sigurnosti za razliku od ostalih mnogih necertificiranih uredaja na trzistu.Sam tretman je iznimno ugodan i klijenti osjecaj tretmana opisuju kao vrucu masazu.Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana.Pomocu Med Contour rijesite se celulita,oblikujte i zategnite tijelo te postanite [...]

Ipl tretmani i Trigger point masaže

 


Novo u ponudi


*Fast Light Ipl tretmani
*Trigger point tremani
*Cupping therapy
*Med Contour


 


Primajte najnovije vijesti putem emaila! Prijavite se na naš newsletter!